Bodegas Garciarévalo
Om Vingården
Mellem floderne Adaja og Eresma dukker vinmarken Tresolmos frem af tågen, der ligger tæt over området ved Matapozuelos i Rueda fra november til marts. Tågen indeholder ofte is og en bidende kulde, der sænker temperaturen til -12 grader om vinteren. Vinden fra vest mod øst er ubeskrivelig kold og iskrystallerne hænger smukt på de gamle vinstokke. Mange stokke kan ganske enkelt ikke overleve sådanne forhold, men Bodegas Garciarevelo's gamle stokke har overlevet alt lige fra vinpesten til borgerkrigen siden Pago de Tresolmos (marken med de tre elme) blev plantet i 1860'erne af Don Jose og siden da har udgjort grundlaget for nogle af de bedste hvidvine i Rueda.Matapozuelos er i sig selv en udørk i Ruedaområdet, da vinhuset er det eneste i en radius af ca. 15 km. Jorden her adskiller sig markant fra alle andre områder i Rueda, da terroiret er stenet på enkelte marker, mens det på andre marker er som et dansk marsk eller sandlandskab. Især terroiret på Pago de Tresolmos er ren sandjord og stokkene vokser her i skøn forening med pinjetræer. Da sandet suger vandet hurtigt væk fra overfladen, er jorden altid tør således at skimmel og andre sygdomme samt ukrudt ikke kan overleve det hårde miljø.Det var José A. Arévalo og Benicio García, der sammen grundlagde Bodegas Garciarevalo i 1991. I dag er det de to sønner Antonio og Pedro, der står for den daglige drift af bodegaen. Bodegaen ejer 60 hektar vinmarker og modtager derudover vin fra yderligere 40 hektar, der er nøje udvalgt således at den høje standard bibeholdes.Bodegas Garciarevalo råder selvfølgelig over topmoderne produktionsfaciliteter, hvor de bruger moderne tekniker og apparater til at skånsomt at udvinde saften fra druerne. Derudover kan de kontrollere gæringstemperaturen ned til mindste detalje således intet er overladt til tilfældighederne. I spidsen for produktionen står Antonio, der er en autodidakt person, der gennem generationers visdom har fundet den formel, der gør hans vin til noget helt specielt.Under jorden har Bodegas Garciarevalo en 400 m2 stor kælder, der er over 100 år gammel. Temperaturen og luftfugtigheden her er konstant året rundt og er ideel til opbevaring af bodegaens mange vine. Kælderen bliver i dag ligeledes brugt til vinsmagninger.Den årlige produktion af vin hos Bodegas Garciarevalo ligger på ca. 600.000 flasker.Bodegas Garciarevalo er mere end bare end vingård, det er en drøm, en historie og et stykke kulturhistorie. Dette afspejler sig i den store passion, som lægges i vindyrkningen og vinproduktionen hos Antonio, hans familie og medarbejdere. En drøm, der har ført til nogle af Spaniens bedste hvidvine. Bodegas Garciarevalo er "Más que una bodega, un sueño" (mere end bare en bodega, en drøm).
Der er ingen produkter at vise.