Bodegas Hermanos Sastre
Om Vingården
I hjertet af Ribera del Duero i den lille by La Horra ligger vinhuset Bodegas Hermanos Sastre. Et moderne vinhus, der ligger omgivet af egnens mange vinmarker.Tilbage i 1950erne var Severiano Sastre pioneren og ophavsmanden til det, der sidenhen blev til Bodegas Hermanos Sastre. Op gennem årene producerede Severiano – ligesom mange andre – vin i de underjordiske grotter i La Horra. Projektet greb om sig og med tiden opkøbte Severiano mere og mere jord og tilplantede den med vinstokke. Sidenhen overdrog han lidt efter lidt driften og håndværket til sin søn Rafael, der i 1992 besluttede sig for at realisere sin drengedrøm; at skabe sit eget vinhus i Ribera del Dueros hjerte. Faderen Severiano bistod med sin støtte og hjælp ligesom Rafaels egne sønner, Pedro og Jesús, også hjalp til. De tre generationer af Sastre familien samarbejdede således for at realisere drømmen at skabe et velanset vinhus.Vinhusets 45ha vinmarker udgør grundlaget for vinhusets velanmeldte vine. Takket være Severiano Sastres arbejde og opkøb i 1950erne råder vinhuset i dag over vinstokke, der er mere end 60 år gamle. Vejen til de velanmeldte vine har dog ikke altid været lige nem. I 1998 døde Rafael Sastre, hvorefter sønnerne Pedro y Jesús overtog driften, men allerede ca. fire år efter faderens død omkom Pedro i en tragisk trafikulykke. Siden da har familiens arv og drøm ligget i hænderne på den tilbageværende søn, Jesús Sastre. Han driver i dag vinhuset med støtte og hjælp fra svigerinden Isabel og hans mangeårige ven, Eugenio Bayón.Bodegas Hermanos Sastre har skabt en serie af moderne og anmelderroste vine, hvorved vinhuset i dag er en reference inden for vindyrkning og produktion på højde med Dominio de Pingus og Vega Sicilia. Årligt producerer vinhuset ca. 250.000 flasker vin, hvor bl.a. topvinen Pesus er i en klasse for sig.
Der er ingen produkter at vise.