Camille Cayran


Om Vingården


Firmaet blev grundlagt i 1929 men gik i betalingsstandsning i 2014. En satsning på billigere vine til supermarkeder samt stor eksport til Kina til alt for lave priser havde ført til store tab.I 2015 gik en række investorer sammen om at genetablere firmaet. Denis Crespo blev ansat som vinmager og direktør, en mand med fokus paa kvalitet. Investorerne mente at alle mulighederne var til stede, for at kunne producere topvin, og det potentiale kunne Denis nikke genkendende til. I dag producerer huset super Rhône vine, der repræsenterer et fantastisk forhold mellem pris og kvalitet.Kvaliteten starter i vinmarkerne, hvor Denis har klassificeret alle parcellerne. Alle parceller følges jævnligt. Inden høsten er alt defineret: Hvilke druer, der høstes hvornår og til hvilke vine de skal bruges. Høsten foregår ca. 10 dage senere end hos de øvrige domæner i Cairanne for at nå phenol modenhed (tanniner = struktur og anthocyaniner = farve).Denis søger lang skindkontakt i sine vine, stor farvedybde og smags-kompleksitet, men forsøger samtidig at begrænse tanninen. Til det formål arbejder Denis med et stort artilleri af fade i staal og beton. 

Der er ingen produkter at vise.