Chozas Carrascal
Om Vingården
Cirka en times kørsel vest for provinsen Valencia, i vinregionen D.O. Utiel-Requeña, ligger vinhuset Chozas Carrascal. Vinhuset har adresse i byen San Antonio de Requeña midt i smørhullet mellem byerne Requeña, Utiel og Valencia.I 1990 besluttede familien López-Peidro sig for at søsætte et ambitiøst projekt – nemlig det at fremstille enestående vine. Familien består af faren Julián og moren María, som altid har haft passion for vin, hvorfor de startede vinhuset Chozas Carrascal sammen med deres to børn. Hele essensen af vinhuset findes i familien, og det er familiens arbejde, som gennemsyrer hele bearbejdningen af vinen. Vinen er produktet, som samler hele passionen, arbejdet og de stærke menneskelig bånd.Chozas Carrascal fremstiller vine med personlighed som skiller sig ud. Hele holdet bag vinhuset arbejder med det samme mål: at lave vine af allerhøjeste kvalitet og med deres helt egen karakter. For at kunne gøre det, så nyder familien López-Peidro godt af det bedste menneskelige team og den nyeste teknologi.Med sin placering i San Antonio de Requeña har vinhuset både vinmarker i D.O. Utiel-Requeña, og i Pago Chozas Carrascal. Her dyrkes 11 forskellige røde og hvide druetyper i en højde på 750-850 meter. Klimaet er præget af kolde og lange vintre, samt varme og korte somre. Det karakteriseres som fastlandsklima med et strejf fra Middelhavet, da markerne kun ligger 60 km fra kysten. Når disse behagelige temperaturer blandes med de kalkholdige jordbundsforhold, opnår Chozas Carrascal de perfekte betingelser for at fremstille vin. Deres vine er komplekse, fyldige, farverige og har en god eftersmag.Chozas Carrascal er hele tiden i forandring, og forsøger at være med helt oppe i toppen af vinproduktionen i det sydøstlige Spanien. De prøver derfor også at bryde med den amerikanske tradition med vine af en enkelt druetype, og holde ved vinkulturen fra Middelhavsområdet med flere forskellige druetyper i en vin. Blandingen af druetyperne bliver afmålt præcist hvert år, så hver årgang giver vine af høj kvalitet og med deres egen personlighed.I sit mål om altid at være et nyskabende vinhus har Chozas Carrascal indgået et samarbejde med det tekniske universitet i Valencia, hvilket betyder, at det tekniske udstyr, som bruges i forbindelse med bearbejdning af vinen, bliver kontrolleret af de to studerende Francesc og María. Der udføres hele tiden nye undersøgelser af vinhusets metoder, og hvert år laves der små justeringer, som kan gøre vinene endnu bedre. Desuden har Chozas Carrascal bearbejdet sine vinmarkerne økologisk siden 2006, og fik sin officielle økologicertificering i 2010.
Der er ingen produkter at vise.