Domaine Montmartel
Om Vingården
Damien Marres overtog i 2002 vingården, som han i dag styrer med sin store passion for vindyrkning. Damiens oldefar Raoul grundlagde Domainet i 1919. I dag hører Domainet til et af de mest berømte i regionen. Med 2010 årgangen er alt omlagt til økologi og dermed certificeret ”Vin Biologique”, af FR-BIO. Det meste af arbejdet foregår i vinmarken, hvor naturen selvfølgelig får lov at gå sin gang. Vinstokkene har deres bedste alder mellem de 20-40 år. Grenache, Syrah og Carignan er de vigtigste druer. Udbyttet holdes naturligvis meget lavt, for at opnå en så god kvalitet, som muligt. I kælderen gærer vinene med dens naturlige gær i 3 uger ved temperaturer på 18-20 grader. Lagringen foregår på tank, da frugten ikke skal forstyrres af ny eg etc., de filtreres kun meget let inden aftapning.
Der er ingen produkter at vise.