Fasoli Gino
Om Vingården
Fasoli Gino er Italiens første økolgiske vingård. Den ligger ved San Zeno di Cologna ai Colli lidt uden for Verona, hvor man har produceret vi siden 1925.I 1980 startede man omlægningen til økologisk drift og i 1984 var al produktion økologisk. I 1990 modtog gården A.I.A.B-certificeringen (som i dag hedder ICEA), og i 1993 var alt certificeret økologisk.Gino Fasoli som er fader til Amadio og Natalino, var den der på gården udelukkende begyndte at satse på produktion af vin. Han var også anledningen til at starte den økologiske produktion, da han udviklede en allergi overfor de sprøjtemidler man brugte i marken. Dette fik de to sønner til at overveje andre måder at producere på. De tog til Montpellier i Frankrig for at lære mere om dette, da ingen på det tidspunkt i Italien kendte til økologisk vindyrkning. Naboerne rystede på hovedet og sagde til dem " I satser jo på fortiden og ikke fremtiden". I dag produceres der årligt 500.000 flasker på gården hvoraf 80% eksporteres.I Gambero Rosso omtales de som en af Soave-DOCG´ens bedste producenter.
Der er ingen produkter at vise.